Toimitusehdot

TILAUS
Voit tilata tuotteemme joko verkkokaupastamme, sähköpostitse, puhelimitse,  tai myymälästämme. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tai puhelimitse. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias tai tilaajalla tulee olla huoltajan lupa tilaukseen. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

TOIMITUSTAVAT
    Tavallinen postipaketti
    Matkahuollon bussipaketti
    Matkahuollon Lähellä-paketti (Lähikaupat: Valintatalo, Euromarket, Siwa)
    Smartpost pakettiautomaatti
    Nouto

TOIMITUSKULUT
    Tavallinen postipaketti 7,90€
    Smartpost pakettiautomaatti 7,90€
    Matkahuollon bussipaketti 7,50€
    Matkahuollon Lähellä-paketti 7,50€
    Voimassa olevat hinnat näet aina ostoskorista tilausta tehdessäsi.

MAKSUTAVAT

Maksuliikenteemme hoitaa Suomen Verkkomaksut Oyj.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Jenkkiosat.com Oy
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oyj.
 
Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on
myös maksun saaja.
 
Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika on varastotuotteille 1-3 arkipäivää, tilaustuotteille noin 3 -14 arkipäivää. Pääsääntöisesti kaikki varastotuotteet toimitetaan nopealla aikataululla, ainoastaan harvinaisemmat tuotteet saattavat saapua valmistajalta pidemmällä aikataululla. Saat tiedon tilaamasi tuotteen toimitusajasta tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä heti tiedon saatuamme.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO
Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät ALV:n 24 %. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hinnaston hintoja.

ENNEN ASENNUSTA
Vertaa aina uutta osaa vanhaan ennen kuin alat irrottamaan vanhaa osaa tai viimeistään ennen asennusta! Mikäli uusi osa on malliltaan tai mitoiltaan erilainen kuin vanha osa - älä asenna! Tarkista että osan tuotenumero täsmää luettelon tietoihin. Jos olet epävarma asennustavasta, hanki korjausopas tai vie auto korjaamolle.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Asiakaspalautus on tehtävä 14 päivän sisällä. Ota meihin yhteyttä ennen kuin palautat tuotteita. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja pakkauksen jälleenmyyntikelpoinen (älä liimaa/teippaa/kirjoita mitään tuotteen alkuperäispakkaukseen). Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.


Huomio! Esimerkiksi sähköosien sovittaminen paikoilleen katkaisee palautusoikeuden. Palauta tuotteet sitä kautta, mistä noudit lähetyksesi.

 

Jos tilasit Postiin, palauta Postin asiakaspalautuksena ja jos tilasit Matkahuollon kautta, tee palautus samassa Matkahuollon toimipisteessa, mistä noudit paketin.

 

Posti:

 

Lähetä pakettisi asiakaspalautuksena postin välityksellä, Jenkkiosat.comin sopimustunnuksella 637150, joka toimii tässä tapauksessa "postimerkkinä".

 

Merkitse asiakaspalautuspaketin päälle seuraavat tiedot:

ASIAKASPALAUTUS

Tunnus: 637150

Suomen Jenkkiosat.com Oy

Örninkatu 8

24100 Salo

 

Matkahuolto:

Lähetä pakettisi asiakaspalautuksena Matkahuollon välityksellä, Jenkkiosat.comin sopimustunnuksella 9512560.

 

Merkitse asiakaspalautuspaketin päälle seuraavat tiedot:

ASIAKASPALAUTUS

Tunnus: 9512560

Suomen Jenkkiosat.com Oy
Örninkatu 8
24100 SaloTAKUU
Kaikilla varaosillamme on yhden vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden suhteen ( HUOM! iskunvaimentimien takuu on voimassa vain pareittain hankittuna). Osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita. Takuu ei korvaa normaalia kulumista eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja.
Saamasi kuitti toimii takuutodistuksena. Säilytä ostotositteet!

VAHINGOITTUNUT PAKETTI
Mikäli lähetys on kuljetuksessa rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa (esim. Posti). Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisen. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.
Itellan asiakaspalvelu puh. 0200 71000 ma-pe klo8-20 la klo9-14
Matkahuollon asiakaspalvelukeskus puh. 0800 132 582 avoinna ma-pe klo8-18

TIETOSUOJA
Tilaamisen yhteydessä asiakkaalta kysytään vain tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömät yhteystiedot ja näitä tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitoon. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

ERIMIELISYYDET
Osapuolten välisiin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan voimassa olevia Suomen lakeja ja asetuksia.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).